Синът на принц Хари и Меган Маркъл, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, днес навършва

...
Синът на принц Хари и Меган Маркъл, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, днес навършва
Коментари Харесай

Арчи е на 5 години: какво прави сега синът на принц Хари и Меган Маркъл?

Синът на принц Хари и Меган Маркъл, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, днес навършва пет години. Той не е виждал дядо си, крал Чарлз, откогато родителите му напуснаха Англия и отпътуваха за Съединени американски щати. Но съдейки по редки фотоси, той се радва на златен живот, помагайки да бере портокали и да преследва чайки край имението на родителите си в Калифорния.

Арчи е роден в болница Портланд в Лондон на 6 май 2019 година в 05.26 ч. сутринта. Принц Хари сподели тогава, че " за него може да почине ", когато се роди една седмица по-късно в изключителната лондонска болница преди пет години. Стаята на Меган Маркъл беше украсена с електрически свещи и фотография на принцеса Даяна. По време на раждането двойката слуша и песните на немската изпълнителка Дева Премал, която трансформира санскритските мантри в музика.
 Арчи, принц Арчи Първата обществена поява на Арчи Снимка: The Duke and Duchess of Sussex
Първите фотоси, оповестени два дни по-късно, демонстрират по какъв начин го показват на починалата кралица и принц Филип, неговите прадядовци и баба му Дория Рагланд, пише The Sun.

Говорейки от Уиндзор на рождения ден на сина си, принц Хари с наслада сподели, че раждането на Арчи е „ най-невероятното преживяване, което мога да си показва “. По-късно той разкри, че е държал ръката на Меган, до момента в който тя ражда Арчи, и сподели, че е имала мъчно раждане. Така тя получила епидурална анестезия.

Но заради кралските различия, които накараха него и Меган да се реалокират в Калифорния, той прекара единствено първите пет месеца от живота си в Обединеното кралство.
 Арчи, принц Арчи Арчи със фотография на баба си Снимка: Instagram misanharriman
Подробности за щастливия живот на Арчи с двегодишната му сестричка Лилибет бяха разкрити в документалната поредност на Netflix за Хари и Меган предходната година.

Той беше видян да преследва чайки на плажа, да оказва помощ на родителите си да берат портокали в градината и да си играе с двете обичани кучета на фамилията - лабрадора Пул и бигъла Гай.

По-рано беше обявено, че Арчи посещава детска градина и възнамерява да стартира постоянно образование, когато навърши шест години. Най-вероятно ще го запишат на детска градина тази есен.
 Арчи, принц Арчи Меган Маркъл и Арчи 
В изявление за The Cut Меган разкри по какъв начин Арчи обича да се преструва на доктор със стетоскоп играчка и сподели, че една от обичаните му храни е кесадията.
И не е известно дали Арчи скоро ще се срещне с дядо си, крал Чарлз. Не е известно също дали споделят посредством видеоконференция. Кралският специалист Ингрид Сюард допусна, че децата на другари на родителите му ще дойдат на празника при сина на принц Хари. И ще ги почерпят с безглутенова торта от локална сладкарница. Арчи ще получи и екологични дарове от своите посетители.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР